• English
Hjem | Jobopslag | Mekaniske montør til montage af specialmaskiner.

Du kan være mekaniker, automatiktekniker, industritekniker eller lignende.

HR-Industries søger for en virksomhed i Silkeborg.

En medarbejder til mekaniskmontage af kundetilpassede specialmaskiner.  Din indfaldsvinkel kan være mekaniker, automatiktekniker, industritekniker eller lignende, Det er en stor fordel, at du har erfaring med montage.

Om jobbet og dig

Det er et job til opbygning af kunde tilpassede maskiner og produktionslinjer. Der er tale om avancerede specialmaskiner, hvor der til tider stilles høje krav til præcision og tæft for detaljen.

Du kommer til at arbejde i grupper af kollegaer, som har forskellige faglig baggrund. Det er derfor vigtigt at du kan samarbejde om at opbygge, indkøre og fejlfinde på Maskinerne og har evnen og lysten til at i samarbejde at lever den rette kvalitet og overholde deadline.

Du vil komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kollegaer fra flere faggrupper og kan se frem til god oplæring i en virksomhed med gode muligheder og en rigtig god ledelse, som er lydhør og som vægter medarbejdernes trivsel og meninger højt.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer. Du har god forståelse for sikkerhed, og ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en stabil kollega, er fagligt dygtig og klar til at yde en ekstra indsats når det er krævet.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Sådan bliver du ansat

Ansættelsesprocessen og selve ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder. Du vil blive projektansat i en virksomhed, der producerer specialmaskiner til kunder rundt omkring i verden og som giver en super god oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse og fast ansættelse.

Kontakt og ansøgning

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Send din ansøgning og dit CV på følgende link http://www.hr-industries.axp.dk/  (husk at tilføje job nummeret 57489). Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. Er du allerede oprettet, så ring til os, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Industrien er fyldt med spændende jobs

Vil du gerne, at vi holder øje med jobs til dig, så tilmeld dig vores Kandidatdatabase og bliv håndplukket til dit næste job. Du kan også tilmelde dig vores Jobagent og modtage nye stillingsopslag indenfor dit fagområde direkte på din mail.

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Mekaniske montør ...