• English
Hjem | Jobopslag | Mekaniske montør til montage af specialmaskiner.

Du kan være mekaniker, automatiktekniker, industritekniker eller lignende.

HR-Industries søger for en virksomhed i Silkeborg.

En medarbejder til mekaniskmontage af kundetilpassede specialmaskiner.  Din indfaldsvinkel kan være mekaniker, automatiktekniker, industritekniker eller lignende, Det er en stor fordel, at du har erfaring med montage.

Om jobbet og dig

Det er et job til opbygning af kunde tilpassede maskiner og produktionslinjer. Der er tale om avancerede specialmaskiner, hvor der til tider stilles høje krav til præcision og tæft for detaljen.

Du kommer til at arbejde i grupper af kollegaer, som har forskellige faglig baggrund. Det er derfor vigtigt at du kan samarbejde om at opbygge, indkøre og fejlfinde på Maskinerne og har evnen og lysten til at i samarbejde at lever den rette kvalitet og overholde deadline.

Du vil komme til at arbejde sammen med fagligt dygtige kollegaer fra flere faggrupper og kan se frem til god oplæring i en virksomhed med gode muligheder og en rigtig god ledelse, som er lydhør og som vægter medarbejdernes trivsel og meninger højt.

Du ønsker dig et job på en arbejdsplads med lyse lokaler og med de rigtige hjælpeværktøjer. Du har god forståelse for sikkerhed, og ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil gerne aflønnes efter kvalifikationer i den gode ende af lønskalaen, fordi du ved, at du er en stabil kollega, er fagligt dygtig og klar til at yde en ekstra indsats når det er krævet.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Fastansættelse via HR-Industries

Når du søger fastansættelse i en industrivirksomhed gennem HR-Industries, gør vi alt, hvad vi kan, for at jobbet er det helt rigtige match. Både for dig og for virksomheden. Er du umiddelbart en relevant kandidat til jobbet, tager vi en snak med dig, for at lære dig at kende. Vi taler blandt andet om, hvad du gerne vil arbejde med, og hvad der skal til, for at du trives på en arbejdsplads. Selvfølgelig spørger vi også til dine faglige kvalifikationer for at sikre, at du matcher opgaverne i jobbet. Er du fortsat interesseret, og er du stadig en relevant kandidat i forhold til jobbet, arrangerer vi en samtale med virksomheden.

Kontakt. 

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Glenn på 86423540 eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Ansøgning:

For at ansøge om denne stilling via HR-Industries, følg venligst disse trin:

Start med at besøge PeopleTrust CandidateWeb

Hvis du er ny hos HR-Industries, skal du vælge ‘OPRET BRUGER’. Dette leder dig automatisk til HR-Industries’ jobdatabase. Her har du mulighed for at uploade din ansøgning, dit CV og eventuelle andre relevante bilag.

Er du allerede registreret i HR-Industries’ system, skal du i stedet logge ind for at tilknytte dig den specifikke stilling. Hvis du har glemt din adgangskode, skal du vælge ‘glemt adgangskode’. Herefter vil du modtage en e-mail med et link til at nulstille din adgangskode.

Bemærk, at du kun kan være registreret én gang hos HR-Industries.

Held og lykke med din ansøgning! Ved spørgsmål, er du velkommen til at ringe på 86423540, også hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Industrien er fyldt med spændende jobs

Derudover kan du følge HR-Industries på Facebook  | HR-Industries på Linked-In , hvor du kan se stillingsopslag, tilbud om motionsløb, sponsorater og meget mere.

Mekaniske montør ...