• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk montør søges til attraktiv virksomhed med godt arbejdsmiljø og høj sikkerhed – Aarhus N

Drømmer du om at arbejde med mekanisk montage i flotte lyse produktionslokaler?

Om jobbet og dig:

Du har flair for mekanisk montage og spændende samlingsarbejde på højteknologiske systemer og anlæg.

Du er vild med godt teamwork med dygtige kollegaer fra flere faggrupper om at aflevere et færdigt produkt, som er præget af høj kvalitet og solid grundighed.

Du har en faglig baggrund som smed, industritekniker, maskinarbejder, værktøjsmager, automekaniker eller lignende, og da du har skrueerfaring, kan du varetage mekanisk opbygning af større anlæg. Du er måske nyuddannet og håber på supergod oplæring.

Du har en særdeles god forståelse for sikkerhed, og du ved, hvor vigtigt det er, at både du og dine kolleger gør en ekstra indsats for at passe på hinanden.

Du vil have god løn, fordi du ved, at du er en dygtig kollega med god energi og stor forståelse for sikkerhedsregler og arbejdspres.

Lyder ovenstående som dig, så har vi virksomheden.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Århus N, som er førende indenfor udvikling og fremstilling af højteknologiske systemer til industrien, lægger stor vægt på teamwork. Arbejdskulturen er baseret på gensidig tillid, stabilitet og frihed under ansvar. Medarbejderne adskiller sig ved deres evne til at levere innovative løsninger, som er præget af høj kvalitet og grundighed. Arbejdet udføres i virksomhedens flotte lyse produktionslokaler, hvor der er stort fokus på sikkerhed. Virksomheden lægger vægt på at løse opgaverne effektivt og til kundernes fulde tilfredshed, samtidig med at arbejdet udføres i et rart og uformelt miljø. Virksomheden tilbyder rigtig god løn og gode ansættelsesforhold.

Sådan bliver du ansat:

Ansættelsessamtalen og ansættelsen vil ske gennem HR-Industries, som altid sørger for ordentlige og længerevarende projektansættelser i velfungerende industrivirksomheder.

Du vil blive projektansat i en virksomhed, som giver god oplæring. Projektet er af 3 måneders varighed med mulighed for forlængelse, fastansættelse eller andre interessante stillinger i industrien.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Jørgen (86423540) eller ved personligt fremmøde i Randers alle hverdage imellem 08.00 til 16.00 (Bøsbrovej 3A, 8940 Randers SV)

Send din ansøgning og dit CV. Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000305

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling – 86423540

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Mekanisk montør s...