• English
Hjem | Jobopslag | Montagemedarbejdere (med krancertifikat) med baggrund som mekaniker, landbrugssmed, smed eller tilsvarende søges

HR-Industries søger på vegne af virksomhed i Aalborg 3 montagemedarbejdere til deres montageproduktion. Der er tale om mekanisk samling/montage af halvfabrikata samt komplette større anlæg. Til stillingen skal du ikke have højdeskræk.

Stillingen – og hvad der tilbydes

Virksomheden søger faglærte/tillærte medarbejdere til at montere diverse flanger, rør, pladerr samt andre dele i forskellige større maskinanlæg/konstruktioner.

Stillingen er alm. daghold, hvor der tilbydes et udfordrende og selvstændigt job med stor mulighed for personlig udvikling, i tæt samarbejde med engagerede kollegaer. Evt. på sigt, aftenhold kan komme på tale.

I jobbet kan kran eller teleskoplæser komme på tale, så det vil være en fordel med en af disse certifikater.

Omkring dig til stillingen

Virksomheden søger faglærte/tillærte medarbejdere, enten smede, industriteknikere, mekanikere eller andet fagligt baggrund. Du har gerne erfaring med at skrue og montere, eller vil i denne retning.

Søg stillingen:

Har du lyst til at arbejde i et stærkt team, så skynd dig at søge stillingen. Ansøgning med CV kan oprettes på på linket. https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000377

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Virksomheden og dens muligheder:

Denne virksomhed ved Aalborg producerer større anlæg til industrien. De har fokus på kvalitet, godt håndværk og at leve op til markedets nye behov.  De værdsætter deres medarbejdere og ved, at de er hovedårsagen til deres nuværende succes. Virksomheden er i rivende udvikling, og tilmed ekspanderer de.

Noget for dig?

Virksomheden giver dig naturligvis en grundig sikkerhedsinstruktion og oplæring. Der er opstart nu eller efter aftale med dig, så tøv ikke med at søge denne stilling.

Kontakt/spørgsmål: Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte HR-Konsulent Henrik på tlf.: 86 42 35 40 eller mobil 40320657 hverdage imellem 08.00 til 16.00.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Montagemedarbejder...