• English
Hjem | Jobopslag | Driftsteknikere søges til reparations- og vedligeholdsopgaver. Fast aften- eller nathold.

Har du lyst til – og erfaring med – at udføre systematisk vedligeholdelsesarbejde, så det er dig – og kollegaerne – der bestemmer, hvornår maskinerne kører – og ikke kører – frem for at maskinerne bare kører til de crascher – er jobbet hér måske noget for dig… 🙂

Virksomheden søger flere kollegaer til vedligeholdsteamet: En tekniker til aftenholdet og en til natholdet. Du får 40 vedligeholdskollegaer, der sammen med dig arbejder på at holde maskinerne kørende 24 timer i døgnet.

Virksomhedens produkter afsættes til levnedsmiddelindustrien og noget af arbejdet foregår i rene hygiejnezoner.

Du vil som tekniker blive en del af vedligeholdsteamet, der vedligeholder den primære maskinpark og samtidigt arbejder med fejlfinding og reparation af robotter og tilhørende produktionsudstyr. herudover vil der være kvalitets- og optimeringsopgaver.

Du har som den ideelle kandidat:

  • En baggrund som faglært automatiktekniker, mekaniker, smed, maskinarbejder, elektroniktekniker eller tilsvarende
  • Interesse og erfaring med systematisk vedligehold og optimering af processer, rutiner og arbejdsgange mv.
  • Erfaring med PLC, hydraulik-/pneumatiksystemer og fejlfinding på samme
  • IT-flair og -erfaring samt gode engelskkundskaber i skrift og tale
  • En serviceorienteret tilgang, er ansvars- og kvalitetsbevidst, struktureret, analytisk og vant til at træffe selvstændige beslutninger – og få gjort opgaverne færdige.
  • En positiv og udadvendt adfærd, har gode kommunikationsevner og ser samarbejde som et plus.

Virksomheden i Randers designer, udvikler og producerer genanvendelig emballage. Virksomheden er markedsledende indenfor sit felt og har et stort fokus på bæredygtighed.  Hygiejne og omhyggelighed vægtes højt, ligesom et højt fagligt niveau gør. Der lægges vægt på samarbejde på tværs af faggrupper og omgangstonen er uformel og åben. Der tilbydes en konkurrencedygtig løn, gode pensionsforhold og skifteholdsvilkår. Arbejdsopgaverne er spændende og udviklende med tekniske problemstillinger. Jobbet er ansvarsfuldt  og rummer gode muligheder for faglig udvikling. Virksomheden har personaleforening, der afholder mange gode arrangementer.

Arbejdstiden på den 4-dages aftentur er fra 14.00-23.00. Der skiftes mellem start mandag og tirsdag

Natturen er på 4 dagsuge fra 22:00 – 07:00. De fire arbejdsdage er på hverdage og kører efter et fast rul, hvor det ene rul dog starter søndag kl. 22:00.

Søg straks, da jobbet skal tiltrædes hurtigst muligt. Virksomheden venter dog gerne på den rette.

Spørgsmål til stillingen: Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-konsulent Lars Hedelund hos HR-Industries på telefonen 8642 3540 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende, og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Ansøgning: Vil du være en del af rejsen i denne virksomhed, så søg stillingen ved at sende en ansøgning og CV på følgende link https://hr-industries.peopletrust.dk/candidate/?module=candidateweb&page=Job&action=readMore&jobId=1000264

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige bilag kan uploades.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/ 

 

Driftsteknikere s...