• English
Hjem | Jobopslag | Udekørende servicetekniker med el-kompetencer

HR-Industries søger en udekørende servicetekniker/automatiktekniker til virksomhed i det nordlige Aarhus, med lyst til at opstille, servicere og reparere virksomhedens produkter, der forhandles, udvikles, produceres og videreudvikles/kundetilpasses med dét mål, at gøre hverdagen i lager-, industri- og (engros)handelsvirksomheder lettere.

Virksomheden vækster og inviterer den nye servicetekniker med på den spændende rejse.

Virksomheden leverer et kvalitetsprodukt og lægger stor vægt på, at serviceteknikerne også har en høj faglighed, når produkterne leveres, serviceres eller repareres. Derfor uddannes teknikerne løbende i bl.a. virksomhedens voksende produktserie.

Fælles for alle produkter er, at målet er at gøre hverdagen lettere for virksomhedens kunder. Serviceteknikerne  hjælper tilmed virksomhederne med rådgivning om optimering, og de bliver derved sparringspartnere for mange af landets industrivirksomheder.

Den ideelle kandidat kan enten være automatiktekniker eller elektriker. Din baggrund kan også være anderledes. Det er en fordel hvis du kommer med erfaring fra et vedligeholdelsesjob i industrien, men din indstilling til opgaverne og ufordrinherne er uøndret.

Jobbet består primært i opstilling og idriftsættelse af den eller de elementer i produktserien, hos kunderne har erhvervet samt fejlfinding, reparation, service, vedligehold af samme – hovedsageligt i Jylland. Assistance til firmaets servicetekniker på Fyn kan forekomme. Hvis opgaverne ikke umiddelbart kan løses hos kunden, laves det på værkstedet i Aarhus.

De dage, hvor den udekørende servicemontør ikke har opgaver ude ved kunden, deltager montøren i arbejdet på værkstedet i Aarhus.

Servicemontøren får egen servicebil, ansættelse på funktionærlignende vilkår, stor grad af frihed og en afvekslende hverdag i en virksomhed med en god personalepolitik og et godt og dejligt arbejdsmiljø.  De ansatte tilbydes konkurrencedygtig løn og gode ansættelsesforhold. Beslutningsvejene er korte i denne åbne og fleksible organisation.

Du har den rette profil når: 

  • Du er fagligt velfunderet og uddannet automatiktekniker, elektriker eller tilsvarende
  • Du har erfaring fra et vedligeholdelsesjob i industrien.
  • Du er god til at fejlfinde og også kan lide den del af jobbet
  • Du er god til at planlægge din dag, dit eget arbejde og har lyst til at yde god kundeservice
  • Du er fleksibel med hensyn til arbejdstider, da det prioriteres at gøre arbejdet færdigt hos kunden
  • Du bor tæt på Aarhus Nord, da der også vil være dage med opgaver på værkstedet

Du tilbydes ansættelse i en virksomhed, der er i gang med en spændende vækstrejse. Du får gode muligheder for at udvikle dig fagligt og personligt i et spændende job med stor grad af selvstændighed og frihed.

Kontakt / Spørgsmål til stillingen: Du kan kontakt os på tlf.: 86 42 35 40 og spørg efter HR-Konsulent Lars Hedelund. Telefonen er åben på hverdage imellem kl. 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

SØG STILLINGEN: (job nr. 1000112) via linket HER.

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries system, hvor din ansøgning, CV og øvrige dokumenter kan uploades.

Er du tidligere ansat eller har du oprettet en profil hos os, kan ringe til os på 86423540. Så kan vi skrive dig op til stillingen.

Vil du gerne ringes op vedr. denne stilling: udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig/

Om HR-Industries: HR-Industries arbejder både med direkte rekruttering til faste jobs og med projektansættelser for virksomheder i industrien.

Læs mere på www.hr-industries.dk

Udekørende servic...