• English
Hjem | Jobopslag | Mekanisk Montør søges til Fed Virksomhed Nord for Aarhus

Vil du være med til at montere de nyeste, sejeste maskinanlæg i en international virksomhed?

Om Jobbet og Dig:

Er du klar på at blive en del af et fantastisk team, hvor samarbejde og godt sammenhold er i fokus? Hvis ja, så er dette jobbet lige noget for dig!

Dine Opgaver:

    • Brug dine skills indenfor mekanisk maskinopbygning, både alene og sammen med dit team.
    • Kast dig over mekanisk montage, fra små opgaver til store produktionslinjer.
    • Monter alt fra flanger, rør og slanger til samling af halvfabrikata og store maskinenheder.

Om Dig:

    • Måske er du uddannet mekaniker, automatiktekniker, smed, industritekniker eller noget lignende.
    • Du har styr på sikkerhed og ved, hvor vigtigt det er at passe på hinanden.
    • Du er en dygtig og stabil kollega, der gerne vil have en fed løn, der matcher dine evner.
    • Du søger et sted med supergode arbejdsforhold og en fed arbejdskultur.

Er du klar til at tage springet? Så har vi den perfekte virksomhed til dig!

Omkring virksomheden:

Denne større virksomhed ved Århus udvikler maskiner, systemer og fuldautomatisk udstyr til industrien. Virksomheden er kendt for en flad ledelsesstruktur med et godt arbejdsmiljø. Samarbejde og trivsel vægtes højt, og medarbejderne bliver klædt godt på til jobfunktionerne i de moderne produktionsforhold. Der udtrykkes fra medarbejderne tilfredshed med, at der lyttes til optimeringsforslag i produktionen, hvilket giver et godt socialt sammenhold på tværs af organisationen. Firmaet er præget af faglig stolthed, stærke værdier og højt til loftet. Virksomheden tilbyder rigtigt gode lønforhold, lækker kantineordning og hyggelige medarbejderarrangementer. De passer godt på deres ansatte, som de gør en stor indsats for at holde på. Hos denne virksomhed er mange tidligere og tilfredse HR-Industries medarbejdere ansat.

Kontakt og ansøgning:

Ved spørgsmål til jobbet kontakt HR-konsulent Dina eller Glenn eller på Telefon 86423540 alle hverdage imellem 08.00 til 16.00, 86423540

Vil du gerne ringes vedr. denne stilling, udfyld navn og nr. her og vi kontakter dig: https://hr-industries.dk/om-hr-industries-a-s/skal-vi-kontakte-dig

Send din ansøgning og dit CV

Når du klikker på linket, føres du automatisk over i HR-Industries database, hvor du kan uploade din ansøgning, CV og øvrige bilag.

Er du allerede oprettet, så giv os et ring, hvis vi skal have særligt fokus på dig i forhold til denne stilling.

Ansættelse via HR-Industries

Ved en ansættelse gennem HR-Industries sørger vi for, at dine ønsker stemmer overens med virksomhedens, og at dine faglige kvalifikationer matcher opgaverne i dit kommende job, så du får den helt rigtige stilling i den helt rigtige virksomhed for dig.

Vi tager den første snak med dig for at lære dig at kende og for at fortælle mere om virksomheden. Vi lægger herefter en plan sammen om det videre forløb. Under hele rekrutteringsforløbet kan du også bruge os som din sparringspartner.

Mekanisk Montør s...